Kelgin: Partner in Campers

Camperen in crisistijd? Het antwoord van Kelgin Campers is: samenwerken. Kelgin wordt graag uw Partner in Campers. U kunt op verschillende manier profiteren van deze samenwerking. Wilt u goedkoper huren voor uw jaarlijkse vakantie? Of wilt u uw eigen camper voor de deur tegen lagere kosten? Kies op deze pagina de variant die bij u past en lees hoe Kelgin ook uw Partner in Campers kan zijn.

Wilt u gewoon voor een week een nieuwe of jonge camper huren. Ook dan is Kelgin graag uw parner. Zoekt u een nieuwe of jonge gebruikte camper om te kopen? Dan vindt u bij Kelgin schitterende campers voor heel scherpe prijzen en met een prima service en garantie. Kies bovenaan deze pagina de knop 'Te koop' of 'Te huur'.

Kelgin: Partner in Campers - totaaltekst

Camperen in crisistijd? Het antwoord van Kelgin Campers is: samenwerken. Kelgin wordt graag uw Partner in Campers. U kunt op verschillende manier profiteren van deze samenwerking. Wilt u goedkoper huren voor uw jaarlijkse vakantie? Of wilt u uw eigen camper voor de deur tegen lagere kosten? Klik op de variant die u aanspreekt en lees hoe Kelgin ook uw Partner in Campers kan zijn.

U kiest voor het gemak van uw eigen camper voor de deur. Zo kunt u het hele jaar door weg, wanneer u maar wilt. Maar om de kosten te drukken, wilt u uw camper enkele weken per jaar verhuren.

Veel camperbezitters mijden zelf de drukke vakantieperiodes. Dat kan voor de verhuur heel gunstig zijn. U kunt dan namelijk met verhuur van uw camper in de duurste periode van het jaar (juli/augustus) in een beperkt aantal weken een hoge opbrengst realiseren. Maar verhuur in juni of september is ook heel goed mogelijk.

Uiteraard kunt u dat allemaal in eigen beheer doen. Maar als koper van een nieuwe of gebruikte camper kunt u ook gebruikmaken van de verhuurservice die Kelgin Campers aanbiedt. U kunt daarbij kiezen uit een complete service voor het hele traject van werving en huurcontract tot en met de schoonmaak aan het eind. U kunt ook een deel in eigen beheer houden en alleen een paar zaken (bijvoorbeeld het werven van huurders) aan Kelgin overlaten.

Profiteer van de opgebouwde ervaring en klantenkring van Kelgin Campers en verdien op die manier de kosten van verzekering, motorrijtuigenbelasting en onderhoud van uw camper terug. Of nog meer. Interesse? Bel ons en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Het Kelgin Camperabonnement is de manier om uw campervakantie een stuk voordeliger te maken. Voor de camperbezitter, die jaarlijks één of meer reizen van een paar weken maakt, is het Kelgin Camperabonnement een goedkoop en makkelijk alternatief. Voor de camperhuurder die ieder jaar opnieuw een aantal weken boekt, is de korting (oplopend tot 40 %) wel heel aantrekkelijk.

De hoge korting op de huurprijzen is bij het Kelgin Camperabonnement in feite het rendement op de door u betaalde aanschafprijs. Kelgin Campers investeert dit abonnementsgeld namelijk in extra huurcampers. Zo gaat uw abonnementsgeld direct voor u aan het werk.

Deze manier van partnerschap is een vorm van crowdfunding. Bij deze samenwerking tussen bedrijven en hun klanten wordt in feite de bank als tussenschakel overgeslagen. Dat maakt gezonde bedrijven met goede perspectieven minder afhankelijk van de bank en het biedt consumenten een rendement dat een veelvoud is van de huidige spaarrentes. Deze winst voor beide partijen verklaart waarom crowdfunding in deze crisistijd zo succesvol is.

Het Kelgin Camperabonnement kan helemaal op uw individuele camperwensen worden afgestemd. U boekt met dit abonnement uw huurcamper voor vijf jaar vooruit. Daarbij blijft de flexibiliteit maximaal. U kunt schuiven met uw huurperiode, wisselen van type huurcamper en zelfs helemaal afzien van de camperhuur. In het laatste geval krijgt u het betaalde abonnementsgeld terug met daarbovenop een aantrekkelijke rente.

Met het Kelgin Camperabonnement boekt u wel heel voordelig uw huurcamper en helpt u Kelgin om het aanbod uit te breiden. Interesse? Bel ons en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.Het Kelgin Camperaandeel is net als het Kelgin Camperabonnement een vorm van crowdfunding die u een flink rendement oplevert. Bij het Kelgin Camperaandeel kiest u niet voor een rendement in natura (camperhuur), maar in de vorm van een forse bonus aan het eind van de looptijd. Een Kelgin Camperaandeel is er al voor kleinere bedragen.

De verstrekte geldmiddelen worden door Kelgin Campers ingezet voor uitbreiding van het aantal campers. Wie weleens naar prijzen van jonge en oudere gebruikte campers kijkt, weet dat de waarde van campers door de jaren heen maar heel langzaam daalt. De campervloot van Kelgin vormt dus een waardevast onderpand. Bovendien hanteert Kelgin Campers voor de verschillende manieren van crowdfunding voor zichzelf een limiet. Maximaal een derde van de hele verhuurvloot wordt op deze wijze gefinancierd.

Crowdfunding is een samenwerking van bedrijven en klanten waarbij de bank als tussenschakel wordt overgeslagen. Dat biedt beide partijen grote voordelen. Ziet u daar iets in? Bel ons en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Kelgin Campers heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in de camperverkoop en -verhuur. Collega-ondernemers kunnen hier nu van profiteren. Voor een nieuw op te zetten landelijk camperverhuur-label zoekt Kelgin Campers betrouwbare partners die een kwalitatief goed product leveren.

Vooral voor kleinere bedrijven levert een bundeling van krachten veel voordelen op. Voorop staat dat de ondernemer maximale vrijheid houdt om zelf actief te ondernemen. Kelgin Campers helpt daarbij door het nieuwe label actief te promoten en landelijk bekend te maken, door via een centrale website het hele proces van reservering te faciliteren en door via gezamenlijke inkoop nieuwe of jonge campers tegen dealerprijzen te leveren.

Interesse? Bel ons. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Kelgin zoekt als uw Partner in Campers naar nieuwe wegen om in deze crisistijd de camper voor u aantrekkelijk en betaalbaar te maken. Naast de bovengenoemde bijzondere manieren van samenwerken hebt u in Kelgin Campers ook een uitstekende partner voor het gewone maatwerk.

Wilt u gewoon voor een week een nieuwe of jonge camper huren? Dan is Kelgin graag uw parner. Zoekt u een nieuwe of jonge gebruikte camper om te kopen? Dan vindt u bij Kelgin schitterende campers voor heel scherpe prijzen en met een prima service en garantie.

Bel uw partner in campers op 0113-233146 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Partner voor uw eigen camper

Camperverhuurservice

U kiest voor het gemak van uw eigen camper voor de deur. Zo kunt u het hele jaar door weg, wanneer u maar wilt. Maar om de kosten te drukken, wilt u uw camper enkele weken per jaar verhuren.

Lees meer...

Partner voor uw vakanties

Camperabonnement

Het Kelgin Camperabonnement is de manier om uw campervakantie een stuk voordeliger te maken. Voor wie een camper wil kopen om daar jaarlijks één of meer reizen van een paar weken mee te maken, is het Kelgin Camperabonnement een goedkoop en makkelijk alternatief. Voor de camperhuurder die ieder jaar opnieuw een aantal weken boekt, is de korting (oplopend tot 32%) wel heel aantrekkelijk.

Lees meer...

Partner voor uw portemonnee

Camperaandeel

Het Kelgin Camperaandeel is net als het Kelgin Camperabonnement een vorm van crowdfunding die u een flink rendement oplevert. Bij het Kelgin Camperaandeel kiest u niet voor een rendement in natura (camperhuur), maar in de vorm van een forse bonus aan het eind van de looptijd. Een Kelgin Camperaandeel is er al voor kleinere bedragen. Voor 2023 hebben we het voornemen om op deze manier o.a. een uitbreiding van het aantal huurcampers te financieren om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

Lees meer...

Partner voor uw zaak

Camperverhuurorganisatie

Kelgin Campers heeft door de jaren heen ruime ervaring opgedaan in de camperverkoop en -verhuur. Deze ervaring willen we samen met kleine en startende ondernemers delen. Voor een nieuw op te zetten landelijk camperverhuur-label zoekt Kelgin Campers betrouwbare partners die een kwalitatief goed product leveren.

Lees meer...

Partner in Campers

Kelgin zoekt als uw Partner in Campers naar nieuwe wegen om in deze crisistijd de camper voor u aantrekkelijk en betaalbaar te maken. Naast de bovengenoemde bijzondere manieren van samenwerken hebt u in Kelgin Campers ook een uitstekende partner voor het gewone maatwerk.

Wilt u gewoon voor een week een nieuwe of jonge camper huren? Dan is Kelgin graag uw parner. Zoekt u een nieuwe of jonge gebruikte camper om te kopen? Dan vindt u bij Kelgin schitterende campers voor heel scherpe prijzen en met een prima service en garantie.

Bel uw partner in campers op 0113-233146 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Partner voor uw plan op maat

Camperplan

Vaak gaat aan de aanschaf van een camper een jarenlange voorbereiding vooraf. U kijkt rond en ontdekt wat er in de camperwereld allemaal te koop is. U zoekt naar wat bij u past en maakt uw plan. Juist voor wie pas op termijn een camper gaat kopen, biedt het Kelgin Camperplan voordeel.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter